
Торт "Вишневий сад"
Освоїти приготування десертів з вишнею буде корисно кожному, навіть якщо ви не є щасливим власником розкішного вишневого саду. Влітку цієї ягоди у нас вдосталь в натуральному свіжому вигляді, а взимку її завжди можна замінити мороженою або консервованою. Візьміть на замітку, що шоколад, кисленька вишня і ніжний крем з вершковою нотою - одне з найбільш безпрограшних поєднань. Як, наприклад, в рецепті цього торта з чудовим "вологим" бісквітом і насиченим шоколадно-вишневим смаком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Merci Dark Chocolate Candies 250g
200 г
Homemade Butter
200 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
7 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
350 г
7 Flour 1kg
250-300 г
Dr.Oetker for baking starch 1000g
100 г
Cykoria Breadcrumbs 200g
100 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч.л.
Dobryk Baking Powder
2 ч.л.
Dried Cherries
500 г
KhMZ Sour Cream 20%
500 г
Preparation steps
01
Шоколад розламайте на шматочки і розтопіть на водяній бані.
02
Вершковому маслу дайте трохи полежати при кімнатній температурі, а потім розітріть з цукром (150 г) і ванільним цукром.
03
Жовтки відділіть від білків (білки поки що помістіть в холодильник) і додайте жовтки до масла, все добре перемішайте.
04
Додайте розтоплений шоколад, ще раз перемішайте.
05
Введіть крохмаль, перемішайте.
06
Слідом додайте панірувальні сухарі і ще раз перемішайте.
07
Просійте до цієї суміші борошно і розпушувач, перемішайте отримане тісто.
08
Духовку розігрійте до 180°C.
09
Білки збийте до появи досить стійкою білої піни.
10
Обережно з'єднайте білки з тестом, щоб вони не осіли.
11
Форму змастіть маслом і викладіть половину отримав тесту. Випікайте в розігрітій духовці близько 25-30 хвилин. В такий самий спосіб спечіть другий корж.
12
Кожен з отриманих коржів розріжте по горизонталі на дві частини, таким чином вийде чотири коржі.
13
Для крему сметану збийте з цукром (200 г).
14
З вишні видаліть кісточки. Якщо вона заморожена, дайте їй розморозити й злийте сік.
15
Змастіть перший корж сметанним кремом, накрийте другим коржем і знову нанесіть шар крему.
16
На другий корж викладіть вишню, накрийте третім коржем і змастіть кремом, після чого накрийте його останнім четвертим коржем.
17
Прикрасити торт можна за смаком, наприклад, збитими вершками, шоколадною стружкою або кондитерської посипкою, коктейльними вишнями.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores