
Свинячі відбивні, запечені з картопляним пюре
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
4 шт.
Homemade Butter
20 г.
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Garlic
1 зубчик
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
3 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Natural Chops Pork
400 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
80 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Preparation steps
01
Картоплю почистити, порізати кубиками, залити водою, посолити і варити 30 хвилин, з моменту закипання.
02
Петрушку дрібно порізати.
03
Змішати петрушку з видавленим часником, половиною сиру і 3 ложками соняшникової олії. Подрібнити всі інгредієнти в блендері.
04
М'ясо порізати на середні шматочки і злегка відбити їх. Посолити і поперчити.
05
Запанірувати відбивні в приготовленій пасті, добре притискаючи руками панірувальну суміш до м'яса.
06
Обсмажити свинину на сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку.
07
М'ясо викласти на деко.
08
З вареної картоплі злити воду. Додати шматочок вершкового масла і дати йому трохи розтопитися.
09
Розтовкти гарячу картоплю в пюре.
10
Взяти яйце і відокремити білок від жовтка. Білок збити міксером до стану тугої піни. Додати білки в пюре і перемішати.
11
Жовтки злегка збити вінчиком або вилкою. Додати жовтки і решту половину сиру Пармезан в пюре. Перемішати.
12
Пюре перекласти в кондитерський мішок. На кожен шматочок м'яса видавити з кондитерського мішка пюре. Запікати 25 хвилин у духовці, розігрітій до 180°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)