Малина з білим ганашем - Image

Малина з білим ганашем

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Поспішаємо поділитися з Вами простим у приготуванні, але від цього не менш незвичайним рецептом малини з білим ганашем. Відчуйте себе в мініатюрній казковій майстерні по виробництву кондитерських шедеврів. Стиглі лісові ягідки дбайливо наповнюють за допомогою кулінарного мішка ніжним шоколадно-вершковим кремом. Дайте волю Вашій фантазії: замініть половину ягід малини ожиною. Малину «начиніть» ганашем з чорного шоколаду (замість 40 грам білого шоколаду використовуйте чорний), а ожину – білим. Буйство яскравих фарб і соковитих смаків. Чудова прикраса для будь-яких десертів, починаючи з морозива і мусів і закінчуючи тортиками і кексами. Можна вживати і як окремі ласощі.

Ingredients

Вершки 33-35 %

80 мл

Малина

250 г

Шоколад білий

80 г

Preparation steps

01

Довести до кипіння вершки в мікрохвильовці або на повільному вогні (не кип'ятити!).

02

Покласти в гарячі вершки білий шоколад, дати постояти пару хвилин, потім перемішати до однорідної маси.

03

Охолодити ганаш до кімнатної температури, накрити й прибрати в холодильник мінімум на 2 години (можна на ніч).

04

Дістати охолоджений ганаш з холодильника і збити міксером до м'якого стану. Покласти ганаш в кондитерський мішок з вузьким наконечником.

05

Помити ягоди малини і висушити (можна обсушити паперовими рушниками).

06

Заповнити ягоди ганашем і прибрати в холодильник.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Малина з білим ганашем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua