
Печінковий торт
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Liver
700 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл
7 Flour 1kg
100 г
Onion
200 г
Carrots
200 г
Garlic
3 зубчики
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
200 г
Salt Egypt
за смаком
Gonzo Sour Cream and Herbs Flavored Rusks 50g
Preparation steps
01
Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на середній тертці.
02
У рослинній олії обсмажити цибулю до м'якості, додати моркву і обсмажити все до золотистого кольору.
03
Майонез викласти в глибоку тарілку, додати часник пропущений через часниковий прес, все перемішати і на деякий час покласти в холодильник.
04
Сиру печінку пропустити через м'ясорубку або подрібнювач.
05
Додати яйця і перемішайте.
06
Влити молоко і ще раз перемішати до однорідного стану.
07
У цю масу просіяти борошно, посолити і ретельно перемішати (можна злегка збити за допомогою міксера), щоб не було грудочок.
08
У сковороді розігріти олію, влити один неповний ополоник печінкового тіста, рівномірно розподілити по сковороді, щоб вийшов млинець.
09
Обсмажити його приблизно по 5 хвилин з кожного боку на середньому вогні.
10
Викласти цей млинець на тарілку, промастити часниковим майонезом і зверху нанести шар із смажених моркви та цибулі.
11
Таким чином спекти усі млинці, щоразу промащуючи їх майонезом і викладаючи шар моркви та цибулі. Останній шар промастити тільки майонезом.
12
Готовий торт можна посипати нарізаною зеленню, подрібненим жовтком, дрібно нарізаним солодким перцем. Дати торту трохи настоятися і подавати, він добре смакує як в теплому, так і в холодному вигляді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)