Кугель з рибою - Image

Кугель з рибою

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Кугель (кугол або кугл) - традиційна страва єврейської кухні, схожа із запіканкою, а вірніше сказати: що являє собою щось середнє між запіканкою і пудингом. Інгредієнти для приготування кугеля можуть бути самими різними. Кугелі можна розділити на солодкі: з родзинками, сиром і фруктами і несолодкі: з м'ясом, рибою, сиром і овочами. Приготуйте кугель з рибою. Риба для цього рецепта підійде будь-яка. Довіртеся своєму смаку. Перед запіканням рибу попередньо відварюють. Заливкою будуть служити яйця, збиті з вершками. Поєднання в запропонованому рецепті риби і картоплі перетворює кугель з рибою в самостійну страву.

Ingredients

Картопля

4 шт.

Риба відварна (будь-яка)

500 г.

Вершки

150 мл.

Яйця

2 шт.

Цибуля ріпчаста

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю і цибулю очистити, промити. Розігріти духовку до 180°C.

02

Цибулю нарізати кільцями і обсмажити на розігрітій сковороді з маслом, до злегка золотистого кольору.

03

Відварену рибу подрібнити. Картоплю нарізати тонкою соломкою.

04

У миску вбити яйця, додати сіль і перемішати. У суміш додати вершки і збити.

05

Змастити жароміцну форму маслом. Викласти шарами картоплю, потім обсмажену цибулю, посолити і поперчити, подрібнену рибу, цибулю і картоплю.

06

Викладені шари залити сумішшю з яєць і вершків. Поставити в духовку і запікати 45 хвилин при температурі 150°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Тунець з соусом песто

Тунець з соусом песто

4

15 min

Кугель з рибою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua