Гуляш по-італійськи - Image

Гуляш по-італійськи

Number of servings: 4Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Гуляш - це м'ясо тушковане шматочками. М'ясо краще взяти молоде, м'якоть лопатки або задньої частини. Кращий гуляш готується з ниркової частини туші. Навіть якщо попалося не саме вдале м'ясо, воно вийде за цим рецептом дуже смачним. Для гарніру підійдуть макарони, рис або картопляне пюре. Гуляш по-італійськи рекомендується подавати з полентою (кукурудзяною кашею). Ця страва володіє незвичайним смаком. Подавати гуляш тільки гарячим, ні в якому разі не розігрівати. Прянощі та приправи додадуть гуляшу особливий смаковий букет.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

800 г.

Packed Onion from 3kg

300 г.

Sliced Red Paprika

1 ч. л.

Spice Cumin Ground

0,5 ч. л.

Bay Leaf

2 шт.

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm

1 шт.

Garlic

2 шт.

Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l

200 г.

Homemade Butter

40 г.

Runa Vinegar 9% 0.75l

1 ст. л.

Salt Egypt

1 ч. л.

Auchan broth meat 60g

200 мл.

Preparation steps

01

Нарізати м'ясо кубиками. Подрібнити цибулю. Викласти в розігріту каструлю з олією цибулю, обсмажити до м'якості цибулі, додати оцет, він повинен випаруватися. Після чого додати спеції.

02

У каструлю до цибулі додати м'ясо, нарізані помідори, подрібнений часник, лавровий лист, цедру і сіль. Ретельно перемішати.

03

Додати в каструлю бульйон, довести до кипіння, зменшити вогонь, закрити кришкою зверху і готувати 3 години. При цьому періодично додавати бульйон і помішувати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 min