
Фарширована цибуля-порей
Ingredients for the recipe
Ingredients
Leek
3 стебла
Minced Pork
300 г.
Oyster Mushrooms
150 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Стебла цибулі-порей нарізати шматочками завдовжки близько 5 см.
02
Акуратно, чайною ложкою вийняти середину зі шматочків стебел і дрібно її нарізати.
03
Гриби і зелень також дрібно нарізати.
04
Сир натерти на дрібній тертці.
05
На сковороді на рослинній олії злегка обсмажити подрібнену серцевину цибулі-порей.
06
Потім до неї додати фарш і смажити так близько 10 хвилин.
07
Далі додати гриби, сіль і перець за смаком. Перемішати і ще смажити близько 10 хвилин.
08
Додати зелень, добре все перемішати і прибрати з вогню. Залишити на хвилин 10 охолонути.
09
Готовою сумішшю нафарширувати стебла цибулі-порей. Потім викласти їх у форму для випікання.
10
Засипати тертим сиром і поставити форму в розігріту до 180°С духовку. Запікати близько 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)