
Курячий рулет
Так як куряче м'ясо - це дуже корисно і дієтично, то і страв існує дуже багато, в які додають це м'ясо. І якщо про кількість білка в цьому м'ясі знають всі, то маловідомий факт, що в ньому є глютамин, який покращує роботу нервової системи. Філе - це, напевно, найсмачніша частина курки. Цікавий факт, що в курячому м'ясі фосфору дуже багато. Тут воно не поступається навіть морепродуктам. Фахівці кажуть, що куряче м'ясо можна використовувати навіть як ліки. Його часто призначають в лікувальних дієтах при поліартриті і подагрі, виразці і діабеті. Тому приготувавши рулет із курячого філе, ви не тільки порадуєте своїх рідних смачною, а й корисною стравою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
500 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Onion
100 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
150 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю і гриби порізати маленькими шматочками (окремо).
02
Цибулю обсмажити на сковороді 5 хвилин, періодично помішуючи.
03
Додати гриби, перемішати і готувати на середньому вогні близько 20 хвилин. Посолити, поперчити.
04
Сир натерти на крупній тертці.
05
Змішати яйце зі сметаною, в масу додати сир і борошно. Посолити і перемішати.
06
Куряче філе порізати на тонкі довгі пластини по всій довжині філе. Кожен шматочок відбити кухонним молотком, посолити, поперчити.
07
Форму для запікання змастити маслом. Відкласти 1-2 невеликих пластинок філе. Решту пластинок філе розкласти поперек форми, щоб було застелене дно і щоб пластинки трохи звисали з країв форми.
08
На дно вилити 1/3 частину заливки.
09
Зверху заливки викласти гриби з цибулею.
10
Зверху викласти відкладене філе.
11
Вилити другу третину заливки.
12
Зверху викласти кукурудзу і вилити заливку, яка залишилась.
13
Загорнути звисаючі бічні пластинки філе всередину форми.
14
Форму зверху накрити фольгою. Форму поставити в форму більшого розміру, яку на третину наповнити водою.
15
Запікати протягом години при температурі 200°C.
16
Далі зняти фольгу і готувати ще 15 хвилин.
17
Подавати як в холодному, так і в гарячому вигляді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores