Качка з яблуками та брусничним соусом - Image

Качка з яблуками та брусничним соусом

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ingredients for the recipe

Roldrob Frozen Duck Fillet 500g
269.89

Roldrob Frozen Duck Fillet 500g

500 g

Ingredients

Roldrob Frozen Duck Fillet 500g

2 шт.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

4 шт.

Orange

1 шт.

Graham's Fine White Port 19% 0.75l

40 мл.

Auchan Clove 10g

4 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Ascania Lingonberry Sauce 300ml

100 г.

Preparation steps

01

Філе качки нарізати на 4-5 частин кожне. При цьому вирізати жир і зайву шкіру.

02

Яблука помити, очистити від шкірки та нарізати на середні шматочки.

03

Качку та яблука викласти в пароварку. Видавити сік із апельсина, додати до соку портвейн, змішати.

04

Сумішшю з апельсинового соку та портвейну залити качку з яблуками, посипати зверху гвоздикою. Готувати 12-15 хвилин. Подавати з брусничним соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Тунець з соусом песто

Тунець з соусом песто

4

15 min