
Качка з яблуками та брусничним соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Roldrob Frozen Duck Fillet 500g
2 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
4 шт.
Orange
1 шт.
Graham's Fine White Port 19% 0.75l
40 мл.
Auchan Clove 10g
4 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Ascania Lingonberry Sauce 300ml
100 г.
Preparation steps
01
Філе качки нарізати на 4-5 частин кожне. При цьому вирізати жир і зайву шкіру.
02
Яблука помити, очистити від шкірки та нарізати на середні шматочки.
03
Качку та яблука викласти в пароварку. Видавити сік із апельсина, додати до соку портвейн, змішати.
04
Сумішшю з апельсинового соку та портвейну залити качку з яблуками, посипати зверху гвоздикою. Готувати 12-15 хвилин. Подавати з брусничним соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores