
Яблучний сидр безалкогольний
Якщо ви варили коли-небудь в домашніх умовах глінтвейн, то рецепт безалкогольного яблучного сидру вам здасться досить схожим. У всякому разі спосіб приготування і різні приправи тут повторюються. Тільки замість вина беремо яблучний сік. У такому випадку виходить безалкогольний напій, який можна подавати і дітям теж. Це відмінний варіант, щоб посидіти в теплій компанії і насолодиться хорошим напоєм і приємним ввечором. До того ж яблучний сік досить смачний і корисний.  Тому такий спосіб приготування тільки піде йому на користь. Адже якщо його проварити, то всі корисні речовини залишаються на місці. А ви насолоджуєтеся смачним напоєм.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Orange
1 шт.
Auchan Clove 10g
5 шт.
Spice Cinnamon Sticks
2 палочки
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1200 г.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Preparation steps
01
З яблук вичавити сік і заміряти його кількість.
02
Вилити сік у каструлю, додати мед, корицю і гвоздику. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити ще 10 хвилин.
03
Процідити рідину з гвоздики і кориці.
04
Для подачі теплий яблучний сидр розлити в склянки, апельсин нарізати шматочками і додати туди ж. Так само можна додати часточки яблука і бадьян.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)