Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками - Image

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Угорська кухня відома своїми лаконічними і простими, але в теж час вишуканими першими стравами. Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками – тому прямий доказ. Густий по консистенції, однак, легкий для шлунка супчик має насичений зелений колір і «шовкову» текстуру завдяки вмісту пюре зі шпинату. Цей надзвичайно корисний продукт називають «зеленим листовим королем». І не даремно, адже шпинат – справжнє джерело вітамінів, мінералів і цінних речовин. А фахівці з харчування по достоїнству віддають йому почесне перше місце серед усіх зелених овочів у рейтингу корисності. Ну, от як не приготувати такий цінний шпинатно-вершковий супчик?

Ingredients for the recipe

Spinach Bunch100g
24.99 - 36.30

Spinach Bunch100g

100 g

Ingredients

Spinach Bunch100g

500 г.

Packed Onion from 3kg

2 шт.

Homemade Butter

30 г.

Top Grade Wheat Flour

3 ст.л.

Salt Egypt

за смаком

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

250 мл.

Preparation steps

01

Шпинат відварити і подрібнити в блендері.

02

На розігрітій сковороді у вершковому маслі обсмажити ріпчасту цибулю, додати до неї на сковороду борошно, перемішати.

03

Змішати воду, в якій варився шпинат із обсмаженою цибулею і шпинатним пюре. Поставити на вогонь, двести суміш до кипіння, варити до загустіння.

04

Додати сіль і перець за смаком. Влити вершки, помішуючи. Не доводити до кипіння. Вимкнути вогонь.

05

При подачі розлити по тарілках суп, покласти в кожну половинку звареного яйця.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Суп із квашеної капусти по-угорськи

Суп із квашеної капусти по-угорськи

4

40 min