
Овочевий салат із пекінською капустою
Пекінську капусту дуже часто використовують в салатах. Цей чудовий овоч надає салатам соковитість і свіжість. Листя цього виду капусти дуже ніжні, приємні і, що дуже важливо, нейтральні за смаком, а значить відмінно поєднуються з іншими інгредієнтами. У цьому рецепті пекінська капуста гармонійно сусідить з яйцями, редискою, яблуками та огірками. Причому, фруктовий інгредієнт - яблука ідеально "вписуються" в солідну компанію. Заправлені майонезом компоненти нашого салату щедро діляться один із одним своїми смаками та ароматами, а в результаті виходить смачна, оригінальна, легка, але в той же час ситна страва. А корисність такого салату ніким не ставиться під сумнів.
Ingredients
Капуста пекінська
300 г.
Яблука
300 г.
Редис
300 г.
Огірки
300 г.
Яйце куряче
7 шт.
Майонез
80 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.
02
Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками. Редис помити, відрізати хвостики і нарізати його скибочками або кубиками.
03
Яйця відварити, охолодити, очистити, натерти на дрібній тертці. Огірки помити і нарізати невеликими кубиками.
04
Всі інгредієнти з'єднати (крім ¼ маси тертих яєць). Додати майонез, посолити за смаком і перемішати салат. Потім викласти його і прикрасити тертими яйцями.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores