Гарбузово-хлібний пудинг - Image

Гарбузово-хлібний пудинг

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Здавалося б, якщо страва - виходець з Великобританії, значить вона апріорі вже дуже стримана і класична. Але, як виявилося, навіть англійці, для яких традиції понад усе, люблять експерименти. Зокрема в кулінарії. Ось наприклад і наша страва - гарбузово-хлібний пудинг. Сама назва вже говорить про те, що вас чекає щось незвичайне і цікаве. Адже класичний піудинг зазвичай з фруктів. У нашому ж рецепті умовності йдуть на другий план, і це надає свою родзинку всьому десерту. Можливо він, звичайно, і на любителя, але навіть якщо ви не можете собі поки уявити, яким він вийде на смак, варто спробувати його зробити. Ми впевнені, що він сподобається всім, хто любить незвичайні десерти і втомився він банальних солодощів.

Ingredients for the recipe

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
78.20 - 90.00

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

Ingredients

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

500 мл.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

1,5 ст.

Dried Cherries

1 ст.

Homemade Butter

3 ст. л.

Eco Ground Cinnamon

1 ч. л.

Eco Ground Nutmeg

щіпка

Preparation steps

01

Поламати хліб на невеликі шматочки, покласти в миску, залити вершками і залишити на 10 хв. Гарбуз натерти на дрібній тертці.

02

В іншій мисці збити яйця в густу піну, продовжуючи збивати, всипати цукор. Потім акуратно додати гарбуз, розтоплене масло, спеції і вишню; перемішати.

03

Перекласти хліб з вершками в змащену маслом жароміцну форму, залити гарбузово-яєчною сумішшю і запікати в розігрітій до 180°С духовці 45 хв. Подавати гарячим або остиглим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Pancakes made without milk

Pancakes made without milk

4

25 min