Хумус з кабачка - Image

Хумус з кабачка

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Хумус прийшов до нас з Близького Сходу. Там він означає закуску-пюре з нуту - рослини з родини бобових. Традиційно хумус подають як закуску або соус до чого-небудь. Зазвичай це холодна закуска до лавашу або до хліба. У нашому варіанті ми пропонуємо хумус з кабачка. Готувати таку страву простіше, тому що кабачки легко знайти в будь-якому магазині, а на смак вона виходить не гірше. Цю закуску легко зробити, вона не вимагає багато зусиль і серйозної майстерності в кулінарії. А насолоджуватися приємним смаком хліба з таким соусом можна дуже довго. Порадуйте своїх домашніх приємним і корисним соусом з кабачків.

Ingredients

Кабачки

350 г.

Кунжут

3 ст.л.

Кмин

1 ч.л.

Часник

2 зуб.

Лимон

60 г

Олія оливкова

40 мл

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Для початку подрібнити в блендері кунжут до стану борошна. Часник дрібно нарізати. За бажанням часник можна подрібнити в блендері або просто вичавити сік часникодавкою.

02

Кабачки помити і очистити, нарізати на шматки. Нарізаний кабачок і інші інгредієнти покласти в чашу блендера. Також до маси можна додати кілька ложок води.

03

Збивати всі інгредієнти до однорідної маси. Коли вийде однорідний крем, додати за смаком лимонний сік і сіль. Перекласти в банки і зберігати в холодильнику. Готовий хумус подавати з трохи підсушеним хлібом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min

Хумус з кабачка – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua