Суп із кабачків зі вершковим сиром - Image

Суп із кабачків зі вершковим сиром

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо ви молода турботлива матуся або ж якщо ви просто любите натуральні і корисні страви, тоді ви точно звернете увагу на цю страву. Слід зазначити, що існує не так багато різних видів супів. Але ж так хочеться вносити різноманітність навіть тут, щоб свій раціон зробити більш цікавим і приємним. У такому випадку суп з кабачків - це те, що потрібно. Він порадує вас своїм набором корисних компонентів, які буквально переповнюють цю страву. Ну а щоб страва була закінченою, бажано приправити її базиліком або іншими ароматними травами, тоді ваші рідні не зможуть встояти перед такою простою, і в той же час смачною стравою.

Ingredients for the recipe

Squash
19.90 - 35.70

Squash

per 1 kg

Ingredients

Squash

2 шт.

Onion

1 шт.

Packed Potatoes

2 шт.

Homemade Butter

2 ст. л.

Limo Cream Cheese-Lychee-Сurrant Ice Cream 80g

100 г.

Basil in Pot

2 ст. л.

Food Studio Chicken Broth 500ml

1 л.

Garlic

2 зуб.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Кабачки помити, обсушити, обрізати кінчики та нарізати кубиками.

02

Дрібно нарізати цибулю, часник і обсмажити на вершковому маслі. Додати кабачки. Посолити і поперчити.

03

В овочі влити курячий бульйон, накрити кришкою і настоювати 10 -15 хвилин на слабкому вогні.

04

Вершковий сир нарізати кубиками і додати в бульйон. Потрібно добре помішувати, щоб сир розчинився.

05

Суп варити до готовності. Розлити по тарілках і посипати свіжим базиліком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min