
Літній суп з редису
Справжнє відкриття кулінарії – це використання редиски для приготування супу. Не щодня куштуєш таке дивовижне, колоритне поєднання. Цей червонувати, пухкенький, ніби щічки дівчинки овоч, справді дивує свою універсальністю. А в доповненні зі свіженьким, хрумким огірочком – це взагалі вибух смаку та яскравості. Такий літній супчик може запросто втамувати не лише голод, а й спрагу під час жаркого дня. Не залишить вас ця страва і без запасу вітамінів та мінералів, можете в цьому не сумніватись. Адже корисних властивостей у редиски звичайно ж не позичати, так само як і у огірка. Ці овочі володіють здатністю покращувати травлення, забезпечують добову норму аскорбінової кислоти, що допомагає прискорювати одужання під час недуги. Тому, смакуйте не лише із задоволенням, а й з користю!
Ingredients
Редис
300 г
Огірки
150 г
Вершки 10-20 % жиронсті
400 мл
Сіль
за смаком
Оцет
5 мл
Цукор
3 г
Preparation steps
01
Овочі помити, у редиски й огірків відрізати "хвостики",
02
Від огірків відрізати 4 тонкі скибочки, від редиски – 8.
03
Додати в чашу блендера всі інгредієнти, крім скибочок, і подрібнити до однорідного стану.
04
Подавати, прикрасивши зеленню, скибочками огірка і редису.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores