Cуп-пюре з риби - Image

Cуп-пюре з риби

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Про рибні страві, точніше про їх корисність, можна дуже довго писати. Всім відомо, що морепродукти, зокрема риба, має дуже корисні властивості. У ній міститься дуже багато білка і незамінних амінокислот, яких немає в м'ясі. Тому суп-пюре з риби стане для вас повноцінним обідом. З'ївши його, ви залишитеся ситим на довгий час. Навіть, якщо ви з'їли тільки цей суп, не доповнюючи його другою стравою, ви будете тривалий час знаходитися в стані смакової задоволеності, так як він сам по собі є дійсно дуже поживним. Прикрасити суп можна зеленню. А подавати можна не тільки з шматочками риби , але і з сухариками, що додасть ще більшу пікантність цьому супу.

Ingredients

Риба

750 г

Борошно пшеничне

20 г

Масло вершкове

40 г

Молоко

400 мл

Морква

80 г

Петрушка

10 г

Цибуля ріпчаста

80 г

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Рибу очистити, помити, відділити м'ясо від кісток. Кістки не викидати, а покласти в каструлю, додати петрушку, залити водою і поставити варити для бульйону на середньому вогні.

02

Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. М'якоть риби нарізати шматочками. Сковороду з маслом розігріти, додати цибулю і м'якоть риби і смажити до золотистого кольору.

03

У каструлі або сотейнику розтопити масло, обсмажити на ньому борошно. Потім додати 4 склянки рибного бульйону, довести до кипіння і покласти шматочки обсмаженої риби. Варити на невеликому вогні близько 15-20 хвилин.

04

Після варіння суп процідити і протерти через сито, додати гаряче молоко, сіль, масло. Подавати суп можна з шматочками риби.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Cуп-пюре з риби – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua