
Суфле зі шпинатом і фетою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cykoria Breadcrumbs 200g
2 ст. л.
Spinach Bunch100g
150 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Onion
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл.
Garlic
1 зубчик
Dr.Oetker Corn Starch 200g
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт.
Syrorob Feta Cheese 55%
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Змастити олією формочку для суфле, присипати панірувальними сухарями.
02
Проварити шпинат 4 хвилини. Перекинути на друшляк, віджати і нарізати шпинат.
03
У сковорідці з оливковою олією припустити протягом 4 хвилин подрібнені цибулю і зубчик часнику. Додати шпинат.
04
Підігріти 200 мл. молока. У остатку 100 мл. холодного молока розвести крохмаль.
05
Влити розведений в молоці крохмаль в гаряче молоко і варити до загустіння, помішуючи. Остудити .
06
Ввести в молоко яєчні жовтки (2 шт.), збити. Додати шпинат, покришену фету, сіль і перець. Перемішати.
07
Збити 6 яєчних білка в піну. Ввести їх в основну суміш, перемішати і ложкою викласти у форми для випікання. Випікати суфле 10 хвилин при температурі 150°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)