Суп із сьомги та овочів - Image

Суп із сьомги та овочів

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Перша гаряча страва необхідна для нашого організму в будь-яку пору року. Дієтологи і фахівці радять їсти супи принаймні раз у день. А ось смачна і корисна перша страва дарує радість не тільки нашому шлунку, але і налаштовує на позитивний лад. Наприклад, суп із сьомги і овочів стане відмінним обідом, який подарує вам масу жирних кислот, протеїнів і мінеральних речовин, які створять диво з виснаженим організмом. Адже не дарма сьомга дорожча за іншу рибу. Кажуть, що червону рибу неможливо зіпсувати. Тому цей суп зможе приготувати навіть починаюча господиня. А разом з овочами суп отримає незвичайну, насичену смакову гаму.

Ingredients for the recipe

Lightly Salted Salmon Fillet
1099.00 - 1490.10

Lightly Salted Salmon Fillet

per 1 kg

Ingredients

Lightly Salted Salmon Fillet

400 г.

Packed Potatoes

500 г.

Carrots

2 шт.

Carmencita Curry 40g

20 г.

Young Onions

1 шт.

Akvulya Still Water 2l

1 л.

Daikon Radish

250 г.

Leek

3 шт.

Salad Sunflower Oil 500ml

25 г.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю, моркву та брукву нарізати кубиками. Ріпчасту цибулю та цибулю-порей нарізати соломкою. Філе сьомги нарізати кубиками та приправити трошки карі та сіллю.

02

Закип'ятити воду, додати бульйонний кубик та варити 3 хвилини на середньому вогні.

03

Ріпчасту цибулю обсмажити в олії та змішати з порошком карі, що залишився. Додати картоплю, моркву та редьку.

04

Овочі трохи обсмажити та додати до рибного бульйону. Варити, поки овочі не стануть м'якими.

05

Додати лук-порей і сьомгу. Рибі достатньо проваритися кілька хвилин, після цього суп готовий. Посолити та поперчити за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min