Салат з гранатом і яблуком - Image

Салат з гранатом і яблуком

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Перед вами рецепт легкого, дієтичного кисло-солодкого салату. Такий варіант прекрасно підійде до страв з м'яса. Чи знаєте ви, що м'ясо - це головне джерело заліза, яке в свою чергу лежить в основі гемоглобіну, який так необхідний нашому організму. Але залізу допомагає повноцінно засвоїться вітамін С. А такий салат з яблуками і гранатовими зернами, з дуже смачною заправкою, у великій кількості має вітамін С і принесе вашому організму користь. За бажанням, можна додати в салат сир, наприклад, фету або бринзу, а так само помідори черрі. Апельсиновий сік за смаком можна замінити лимонним, але тоді краще брати солодкі яблука і гранат.

Ingredients for the recipe

Vita Verde Bright Lettuce 120g
71.50

Vita Verde Bright Lettuce 120g

120 g

Ingredients

Vita Verde Bright Lettuce 120g

160 г.

Elite Pomegranate

200 г.

Johnprince Apple 70+

200 г.

Kilojo Dried Pine Nut 50g

80 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

10 мл.

Freshme Orange Juice 0.5l

10 мл.

Vinnytsia Mustard 125g

10 г.

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

10 мл.

Preparation steps

01

Гранат розібрати на зерна. Салат помити і просушити. Нарвати салат руками. Яблука помити, видалити серцевини і нарізати скибочками.

02

Змішати зерна граната, листя салату, яблука, горіхи. Окремо змішати до однорідного стану олію, сік, гірчицю і оцет. Додати в салат заправку і обережно перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min