
Салат із кукурудзою та кунжутом
Пропонуємо сьогодні отримати величезне смакове задоволення і приготувати салат з кукурудзою і кунжутом. Салат дійсно виходить дуже смачним і невимовно порадує вас своїм оригінальним смаком. Він виходить досить ситний, завдяки вмісту в ньому такого поживного продукту, як кукурудза. Кукурудза - це не тільки смачний і ситний продукт, вона ще дуже корисна. Споживання кукурудзи дуже сприятливо впливає на організм людини. Кукурудза містить вітамін В4 і холін, які відповідають за нормальний вміст холестерину в крові, а також за нормальний темп обміну речовин і нормальне функціонування нервової системи. До речі, кукурудза, як і гречка, не накопичує в собі токсини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Napa Cabbage
100 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
250 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Vinnytsia Mustard 125g
1 ч. л.
Frisée Salad by Weight
100 г.
Garlic
2 зубчика
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
60 мл.
Sesame
20 г.
Preparation steps
01
Змішати в мисці нарізані або розірвані руками листочки пекінської капусти, фрізе і банку кукурудзи.
02
Часник дрібно нарізати.
03
З'єднати подрібнений часник, оливкову олію, гірчицю і винний оцет. Все збити до стану однорідної емульсії.
04
У салат додати отриману заправку і кунжут. Добре перемішати і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)