
Салат із селерою і фруктами
Прекрасний дієтичний салат з розряду таких, який «можна їсти скільки завгодно». Ще одним плюсом в даному випадку є те, що він підійде для вживання під час посту. Якщо хочете додати ситості салату, а також збагатити білками, то хорошим варіантом буде додати нарізане скибочками відварене або приготоване на грилі куряче філе (тоді з інгредієнтів краще прибрати ківі, оскільки поєднання не всім може бути за смаком). А якщо хочете додати і корисні жири, то використовуйте авокадо (не забудьте збризнути її лимонним соком після нарізування) або обсмажений до золотистого кольору кунжут. До речі, кунжут додасть салату більш багатий смак і пікантність.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Napa Cabbage
200 г.
Vita Verde Bright Lettuce 120g
200 г.
Flora Gold Kiwi, 2pcs
200 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
200 г.
Celery Stalk
200 г.
Lemon
30 г.
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Preparation steps
01
Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.
02
Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками. Ківі очистити і нарізати скибочками або часточками.
03
Селеру помити і нарізати шматочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. З лимона вичавити сік і змішати його з оливковою олією.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores