
Салат із селери, петрушки і граната
Відмінна ідея для легкого, свіжого і швидкого обіду. Особливо цей чудовий салат оцінять ті, хто стежить за своїм здоров'ям і дотримується дієти. Дорогоцінні камені граната, що потопають у зелені, під ароматним соусом з оливкової олії і лимонного соку – що може бути смачніше і корисніше? Даний салатик прекрасний в якості самостійної страви, але і складе прекрасну компанію відвареній рибі або курячому філе. Експериментуйте. І наостанок невеликий секрет як швидко очистити гранат: необхідно занурити дві половинки плоду в крижану воду. По-перше, Ви не забруднитеся важко виведеним гранатовим соком. По-друге, в холодній воді зернятка легко витягуються зі шкірки і залишаться цілісними.
Ingredients
Селера
500 г.
Петрушка
100 г.
Гранат
200 г.
Лимон
20 г.
Олія оливкова
40 мл.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Селеру помити і нарізати часточками. Петрушку помити, просушити і подрібнити. Лимонний сік змішати з оливковою олією і перцем. З граната витягти зерна, додати заправку і все перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores