Гарбузове тісто для піцци - Image

Гарбузове тісто для піцци

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Італійська піцца же давно прижилась на кухнях наших господарок.Ми вирішили додати нашій далекій гості трішечки української єкзотики і придумали для вас цей чудовий рецепт.Додаємо до тіста для піцци всього 100 мл гарбузового пюре і одержуємо м яке, пишне тісто з ніжним золотим відтінком.Піцца на основі з такого тіста буде не тільки смачна і запашна,але й надзвичайно корисна і для дорослих, і для дітей.Адже гарбуз зажив слави як дуже цінний і багатий поживними речовинами овоч.А калорій в нашому тісті набагато менше ,ніж у звичайному тісті для піцци.Так що смакуйте і будьте здорові.

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
39.90 - 68.70

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

120 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

45 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

15 г.

Salt Egypt

3 г.

7 Flour 1kg

430 г.

Preparation steps

01

Дріжджі розтерти з цукром та залишити на 3-4 хвилини в теплому місці. Гарбуз почистити та відварити  у воді до готовності. В дріжджі з цукром додати гарбузове пюре з водою (100 мл.) та 2 столові ложки борошна. Розмішати.

02

Поставити в тепле місце на 20 хвилин. Опара підросте. В опару додати яйце, сіль, борошно, що залишилося. Борошно краще додавати не все відразу, а частинами, регулюючи кількість за потребою.

03

Замісити м'яке тісто. Поставити в тепле місце на годину, перемішуючи тісто за цей час двічі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Airy charlotte

Airy charlotte

8

1 h