
Свинина на грилі
М'ясо на грилі однозначно корисніше, ніж просто смажене. Воно не просочується маслом, як під час смаження. А також м'ясо на грилі зберігає набагато більше корисних речовин, ніж просто на сковорідці. Тому представляємо вам рецепт свинини в гірчиці на грилі. Зауважимо, що свинину можна замінити будь-яким іншим м'ясом, наприклад, куркою, якщо ви любите більш пісне м'ясо. Гірчиця ж надає йому особливого смаку.
Подавати його можна з якимось гарніром, овочами або салатом. Чудовий рецепт м'яса, яке можна приготувати на сімейному пікніку!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Tenderloin
500 г
Salt Egypt
1 ч. л.
Vinnytsia Mustard 125g
2 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Розігріти гриль.
02
Зробити в вирізці проріз гострим ножем (не прорізайте наскрізь).Розкрити вирізку, як книгу.
03
Змастити вирізку з обох сторін гірчицею. Посипати з обох сторін сіллю і перцем.
04
Смажити на грилі по 5 хвилин з кожного боку.
05
Викласти вирізку на тарілку, накрити фольгою і дати постояти 5-10 хвилин.
06
Розрізати і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)