Пенне з перцем та моцарелою - Image

Пенне з перцем та моцарелою

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Часто побутує думка, що салат, до складу якого входять макарони - це зовсім не салат, а гарнір. Тут, напевно, кожен вирішує для себе особисто. Але від того, як називається така страва, не зміниться головний факт - це дуже смачно. Італійська паста з підталим сиром моцарелла і свіжим базиліком ... Встояти перед таким салатом-гарніром зможе далеко не кожен. Звісно, склад інгредієнтів можна коригувати за своїм смаком - додавати і поєднувати різні види сиру (наприклад моцарелу з пармезаном або Брі), помідори (особливо черрі), брокколі, шматочки бекону, м'яса або птиці. Так само заправку з оливкової олії можна замінити соусом песто або іншим улюбленим соусом (або додати до оливкової олії діжонську гірчицю).

Ingredients

Паста пенне

200 г.

Сир моцарела

200 г.

Листя салату

100 г.

Перець болгарський

100 г.

Базилік сушений

10 г.

Олія оливкова

20 мл.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Макарони відварити до готовності в підсоленій воді. Потім воду злити. Перець помити, видалити насіння, нарізати кубиками або соломкою.

02

Сир нарізати невеликими шматочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. Базилік помити, просушити і подрібнити.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Пенне з перцем та моцарелою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua