
Цибульно-картопляний салат
Такі салати іноді навіть можна віднести до розряду закусок або легких гарнірів. Тому що основні інгредієнти тут тільки цибуля і картопля. Зате салат буде дуже доречний, коли не хочеться довго возитися на кухні або коли в холодильнику виявилося порожньо. У такому випадку це буде і швидко, і досить ситно - все таки картопля. Лимонний сік зробить картоплю не таким сухою, а всю страву більш м'якою. Якщо ви не полюбляєте майонез, тоді його легко можна замінити сметаною - це навіть корисніше. А взагалі салат краще посипати зверху зеленню або, наприклад, шматочками помідорів, щоб додати йому виразності.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
600 г.
Packed Onion from 3kg
150 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
60 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
10 г.
Lemon
1 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
70 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками. Полити оцтом і посипати цукром.
02
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати в мисці картоплю з цибулею. За смаком додати сіль і перець. З лимона вичавити сік, додати до овочів. Перемішати салат з майонезом і подавати (перед подачею краще протягом 30-45 хвилин охолодити в холодильнику).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores