Мафіни з курагою - Image

Мафіни з курагою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

«Маленький, та удаленький». Ця споконвічно російська приказка повною мірою характеризує неперевершені англійські мафіни – ароматну, переважно солодку випічку з різноманітними начинками, що легко поміщається на долоні. Ці маленькі кексики вже давно користуються величезною популярністю в усьому світі, їх із задоволенням печуть господині, адже інгредієнти, необхідні для приготування цієї випічки, знайдуться на будь-якій кухні, а витрачений час зведений до мінімуму. Сьогодні пропонуємо порадувати домочадців свіжоспеченими мафінами з курагою. Приємний кисло-солодкий смак кураги робить цей сухофрукт не тільки смачними ласощами, але і найкращою начинкою для приготування випічки.

Ingredients

Курага

150 г.

Борошно пшеничне

400 г.

Цукор

150 г.

Сода

5 г.

Масло вершкове

50 г.

Молоко

200 мл.

Олія рослинна

50 мл.

Яйце куряче

1 шт.

Preparation steps

01

Курагу промити, нарізати і залити окропом на 5-10 хвилин. Змішати просіяне борошно з содою і цукром. Вершкове масло збити з яйцями, олією і молоком. З'єднати обидві суміші, додати курагу і довести тісто до однорідної консистенції.

02

Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати мафіни близько 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Мафіни з курагою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua