
Найпростіший гарбузовий пиріг
У кожного з нас бувають моменти, коли необхідно щось дуже швидко приготувати до чаю. Адже іноді нас попереджають про візит не завчасно, тому готувати доводиться «на швидку руку». Таким чином, прекрасним варіантом буде такий простий і дуже смачний гарбузовий пиріг, який за консистенцією трохи нагадує кекс. Такий пиріг можна приготувати навіть на сімейний сніданок, адже це у вас займе всього 7-10 хвилин на приготування. Якщо є час, то пиріг можна прикрасити цукровою пудрою, горіхами, глазур'ю, кремом (вершковим, сирним), збитими вершками, збитою сметаною з цукровою пудрою, фруктами (наприклад, бананами, сливами, грушами, яблуками).
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
80 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Top Grade Wheat Flour
160 г.
Baking Soda 500g
3 г.
Lemon
20 г.
Preparation steps
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і натерти на тертці. Збити міксером яйця з цукром. Змішати яйця з гарбузом і просіяти борошно.
02
Лимонним соком загасити соду, додати в тісто і добре перемішати. Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму і поставити в духовку. Випікати близько 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores