
Мармелад із червоної цибулі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Garlic
4 шт.
Red Onion
2 кг.
Homemade Butter
120 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Symphonia Red Semi-Sweet Wine 11.5% 0.75l
750 мл.
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
350 мл.
Tenjaku Whisky 40% 0.7l
200 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Eco Ground Cinnamon
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Банки з кришками простерилізувати. Цибулю очистити, розрізати навпіл, тонко нарізати. Часник очистити, подрібнити.
02
Розігріти сковороду на сильному вогні, влити олію, додати цибулю і часник. Перемішати.
03
Зменшити вогонь, додати цукор, сіль і перець. Додати 2 ст. л. води. Тушкувати цибулю 40-50 хвилин, в сковороді без кришки.
04
Додати оцет, вино і віскі, тушкувати 25-30 хвилин, постійно змішувати. Додати прянощі.
05
Готовий мармелад розлити по банках, остудити, поставити в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)