
Макарони по-флотськи
Здавалося б, звичайна страва, приготуванням якої можна зайнятися в будь-яку хвилину. Невибагливі компоненти, які сміливо можна споживати, як на обід, так і на ранню вечерю. Звичайно ж, головний секрет страви – це хороший фарш, крім того, що він повинен бути смачним, він ще й має бути свіжим. Ви тільки уявіть це дивовижне поєднання макаронних виробів та м'яса, приправлених різноманітними спеціями у вигляді духмяного перчику та колоритної цибулі - ви не зможете встояти від такої смакоти. Крім того, страва є достатньо ситною і ви запросто можете втамувати голод та отримати максимальну насолоду від її споживання.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pantanella Filini Pasta 500g
200 г.
Minced Pork
400 г.
Onion
2 шт.
Salt Egypt
щіпка
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Макарони відварити в киплячій підсоленій воді до готовності і відкинути на друшляк.
02
М'ясо промолоти на м'ясорубці, посолити, поперчити і обсмажити, помішуючи до готовності.
03
Окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю.
04
М'ясо змішати з цибулею і ще раз пропустити через м'ясорубку.
05
Фарш змішати з макаронами і ще раз добре розігріти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)