
Італійський салат з запеченим гарбузом
Якщо ви любитель ексклюзивних і нових незвичайних страв, то ми вам настійно рекомендуємо приготувати італійський салат із запеченим гарбузом. Незвичайне поєднання продуктів салату роблять його неповторний ні з чим смак незабутнім. Вміле поєднання продуктів дає чудовий результат, який порадує всіх, хто скуштує цей салат. Причому він досить поживний, але не завдяки вуглеводам, зайва кількість яких може відкладатися у вигляді жиру на самих видимих місцях тіла, а поживний завдяки тим корисним речовинам, які містяться в гарбузі, меді і насінні. Тому дана страва якнайкраще впишеться в меню вашої вечері. Приємного апетиту!
Ingredients
Гарбуз
1 кг
Олія оливкова
40 мл
Сіль
5 г
Салат
100 г
Насіння гарбуза
40 г
Оцет бальзамічний
30 мл
Мед
10 г
Перець
10 г
Фета
40 г
Preparation steps
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. М'якоть гарбуза нарізати кубиками. Духовку розігріти до 220 градусів.
02
Форму застелити фольгою, сформувати у фольги краЇ. Покласти у форму гарбуз і перемішати шматочки гарбуза разом зі столовою ложкою оливкової олії, додати сіль і перець. Запікати приблизно 35 хвилин.
03
Приготувати заправку. Для цього змішати оцет, мед, оливкову олію, сіль і перець. Фету розкришити руками. У мисці змішати салат, фету і насіння, збризнути заправкою. Потім додати гарбуз, обережно перемішати і подавати. За бажанням прикрасити кільцями цибулі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores