
Імбирне печиво
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
2 ст.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Ginger
2 ч. л.
Homemade Butter
100 г.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Auchan Clove 10g
5 шт.
Dobryk Baking Powder
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Свіжий імбир очистити і натерти на терці (можна використати сухий мелений імбир). Потім гвоздику і мелену корицю перетерти в пудру (повинна вийти 1 ч. л.). Натертий імбир, розпушувач, гвоздику і корицю додати у борошно і добре перемішати.
02
В іншій мисці вершкове масло збити з цукровим піском (збивати доки цукор не розчинитися). Слідом додати яйце і ще раз все гарненько перемішати. В отриману масу потрохи по 0,5 ст. за один раз додати борошно і продовжувати змішувати. Тісто не повинне вийти крутим!
03
На стіл висипати борошно, викласти готове тісто і добре вимісити руками. Тонко розкачати і формами вирізати фігурки.
04
Нагріти духовку до 175°C градусів. Викласти печиво в змащене олією деко і відправити випікати в духовку на 8-10 хв. За бажанням прикрасити глазурью або різними посипками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)