
Яловичий стейк з вершково-грибним соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Fillet
500 г.
Appel Worcester Sauce 1l
100 г.
Shallots 250g
1 ч. л.
Garlic
1 зубчик
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Vinnytsia Mustard 125g
1 ч. л.
Domestic Cream 40%
200 мл.
Petrykivski Ovochi Onion 1kg
1 ст. л.
Frapin Cognac 40% 0.7l
100 г.
Fresh Thyme 50g
1 ч. л.
Parsley 70g
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти столову ложку вершкового масла в сковороді на середній температурі. Додати стейк з невеликою кількістю солі і перцю і смажити по 2 хвилини з кожного боку. Покласти на тарілку і поставити в морозильну камеру на 5 хвилин.
02
Знову розігріти вершкове масло в сковороді, додати вустерширський соус, подрібнену цибулю-шалот, часник і гриби. Пасерувати 2 хвилини, приправивши лимонним соком, сіллю і перцем. Додати стейк, чебрець, петрушку і гірчицю. Просмажити м'ясо до такої міри, як подобається.
03
Додати жирні вершки і розкришений зубчик часнику. Нахилити трохи сковороду і вилити коньяк до м'яса. Збільшити вогонь і дати йому зловити пари коньяку - через деякий час зняти з вогню.
04
Покласти стейк на тарілку поливши соусом з грибами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)