Гарячий мексиканський сидр - Image

Гарячий мексиканський сидр

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У святвечір 24-го грудня у мексиканців разом з традиційними різдвяними стравами на стіл подаються гарячі напої: пончо, сидр та ін. Гарячий мексиканський сидр - це різновид теплого зігріваючого коктейлю, що має корисні властивості. Він такий же смачний, як яблучний сидр, але невелика порція міцного алкоголю (текіла, лікер) додає йому більше енергетики та тепла. З яблучним смаком сидру дуже добре поєднуються цитрусові. Тому в нього часто додають терту цедру, апельсиновий або лимонний сік, це вносить новий відтінок у звичний смак яблука, а при розливі сидру по склянках, його можна прикрасити часточками апельсина або лимона.

Ingredients

Сидр

500 мл.

Сіль

за смаком

Сік лимонний

1,5 ст. л.

Текіла

135 мл.

Лікер апельсиновий

1,5 ст. л.

Preparation steps

01

Змішати в каструлі сидр, 1,5 ст. л. лимонного соку і сіль. Поставити суміш на вогонь, довести до кипіння.

02

Додати в каструлю текілу і лікер. Поступово нагріти до гарячого стану.

03

При подачі розлити сидр у склянки, подавати відразу ж.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min

Гарячий мексиканський сидр – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua