Імбирне печиво з корицею - Image

Імбирне печиво з корицею

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Нижче наведено рецепт прекрасного, м'якого печива з насиченим ароматом таких спецій, як кориця та імбир. Якщо ж вам таких спецій недостатньо і ви хочете поекспериментувати, то можна порадити вам додати ще трохи апельсинової або лимонної цедри (і / або соку), гвоздику, мускатний горіх, ваніль, мигдалевий екстракт або який-небудь лікер (коньяк, бренді, віскі) . Тоді воно нагадуватиме глінтвейн у вигляді печива і чудово підійде до чаю в осінній або зимовий вечір. Сам процес приготування і випікання досить простий і швидкий, тому можете це компенсувати і витратити трохи часу на прикрашання і вирізання печива різноманітними спеціальними формочками.

Ingredients

Борошно пшеничне

400 г.

Цукор

200 г.

Яйце куряче

1 шт.

Розпушувач

5 г.

Масло вершкове

100 г.

Корінь імбиру

25 г.

Кориця мелена

5 г.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 180. Борошно просіяти, разом з розпушувачем. Імбир помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Розм'якшене масло збити з цукром, додати яйце і ще раз збити.

02

Додати в масляну суміш борошно, імбир і корицю. Замішати тісто, розкачати в тонкий пласт і вирізати печиво. Застелити пергаментним папером деко і викласти печиво. Поставити деко в духовку і випікати близько 25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Імбирне печиво з корицею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua