
Ніжний кекс на кефірі
Найкраще, що може зробити хороша господиня для своєї родини – це приготувати домашню випічку. Завжди свіжа, ароматна і м'яка, вона куди краще магазинних тортиків і тістечок. Пропонуємо Вам рецепт смачних і ароматних кексиків з ванільним акцентом. Випічка, приготована на кефірі, виграшно відрізняється дивовижно ніжною і повітряною текстурою. До того ж, кефір допомагає знизити загальну калорійність кексів, в яких і так достатня кількість вершкового масла і борошна. Крім простоти, даний рецепт підкуповує своєю швидкістю. Один недолік: кекси з'їдаються до останньої крихти також швидко, як і готуються. Додайте в тісто трохи кориці – і приємний аромат цієї пряності запаморочить Вам голову.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Zarog Kefir 2.5% 870g
200 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Homemade Butter
100 г.
Top Grade Wheat Flour
400 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Pripravka Vanilla 2g
5 г.
Preparation steps
01
Яйця збити з цукром і ваніліном. Масло нарізати кубиками і розтопити на водяній бані. Просіяти борошно з розпушувачем. Змішати обидві суміші і довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнити її на 2/3) і поставити в духовку. Випікати кекс близько 50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores