
Ікра з баклажанів
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grilled Eggplant
4 шт.
Carrots
1 шт.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Spice Black Pepper Ground
5 г.
Young Onions
1 шт.
Kappa Sweet Pepper
3 шт.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
3 ст. л.
Salt Egypt
20 г.
Preparation steps
01
Для приготування ікри взяти 4 середніх баклажана, моркву, ріпчасту цибулю, солодкий перець, 3 помідори, рослинне масло і спеції.
02
Цибулю нарізати кубиками, а моркву натерти на крупній тертці. В сковороді розігріти рослину олію і обсмажити цибулю з морквою до золотистого кольору. Баклажани помити, очистити від шкірки і порізати.
03
Викласти баклажани в сковороду, де готувалася зажарка, і обсмажити 25 хвилин. Солодкий перець помити, видалити насіння і порізати. Потім помідори помити і натерти на тертці.
04
Тоді коли баклажани стануть м'якими, додати помідори. Після цього додати зажарку і солодкий перець, тушкувати все разом 5 хвилин. Додати сіль і чорний перець за смаком, подавати ікру теплою чи охолодженою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)