
Яєчний салат із селерою і гірчицею
Вашій увазі яєчний салат із селерою і гірчицею. З одного боку – простий і нічим не примітний салат. З іншого – його лаконічність, свіжість і вишуканість здивують навіть найдосвідченішого гурмана. Гармонійне поєднання солодощі селери і гіркоти діжонської гірчиці (її можете замінити на французьку крупнозернисту) робить салатик пікантним і по-своєму особливим. До речі, його Ви можете зробити легкою, ситною і оригінальною начинкою для сендвічів. Для цього рекомендуємо салатну масу викласти в цілісний лист салату (щоб майонезна заправка не витікала і не розм'якшувала хліб), а потім розташувати її між двома шматочками хліба або половинками булочки. Все геніальне просто. Смачного.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Celery Stalk
100 г.
Deroni Dijon Mustard 200g
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
02
Селеру помити і нарізати скибочками. Гірчицю і майонез змішати.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores