Вершковий крем-суп з шампіньйонів і картоплі - Image

Вершковий крем-суп з шампіньйонів і картоплі

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У своїй більшості ми звикли, що перші страви зазвичай рідкі. Сьогодні ми приготуємо вершковий крем-суп із шампіньйонів і картоплі. Його особливість полягає саме в тому, що подають суп, як першу гарячу страву, але консистенція у нього густа. Суп відмінно вас зігріє у холодну погоду і стане вашою радістю після морозної прогулянки. Продукти супу дуже класичні, а їх поєднання використовують давно. Але навіть таке класичне поєднання продуктів в супі, як картопля, шампіньйони, цибуля, вершки не залишать байдужим нікого. Суп може скласти чудову альтернативу другій страві, оскільки насичення приходить дуже швидко. Ви можете також додати зелень або ж сметану за смаком.

Ingredients

Печериці

300 г.

Картопля

600 г.

Цибуля

200 г.

Вершки

500 мл.

Олія рослинна

10 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками. Залити водою картоплю, додати сіль, відварити до готовності.

02

Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Гриби помити і нарізати кубиками. На сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити на ній цибулю. Додати гриби, воду і тушкувати ще кілька хвилин.

03

Картоплю додати в сковороду, а потім подрібнити блендером. Перелити суп в каструлю, додати вершки, сіль. Довести вміст до кипіння і вимкнути вогонь. Розкласти суп по порційних тарілках.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Вершковий крем-суп з шампіньйонів і картоплі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua