Салат із кускусу з м'ятою і авокадо  - Image

Салат із кускусу з м'ятою і авокадо

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салати – прекрасне поле для найсміливіших експериментів. Завдяки несподіваним комбінаціям продуктів можна домогтися найрізноманітніших, часом навіть несподіваних смакових відчуттів. Чим і пропонуємо з Вами зайнятися. Вашій увазі неповторний салат із кускусу з м'ятою і авокадо. Африканський кускус – досить-таки нетиповий для слов'ян сорт крупи. Але, тим не менш, пропонуємо спробувати цей екзотичний для нас продукт у складі салату. Ніжний, бархатистий смак цієї крупи гармонійно підкреслює не менш екзотичний авокадо, стиглий плід якого додасть тонкий горіховий смак. Смажені кедрові горішки, виділяючи ароматне масло, наситять салат пікантним смаком хвойного лісу, а гілочка м'яти – свіжістю.

Ingredients for the recipe

Fine Life Couscous 800g
82.90

Fine Life Couscous 800g

800 g

Ingredients

Fine Life Couscous 800g

150 г.

Avocado 500g

1 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

30 мл.

Fresh Mint Bundle 50g

20 г.

Kilojo Dried Pine Nut 50g

75 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Кускус відварити в підсоленій воді. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками. М'яту помити, просушити, нарвати руками.

02

Горіхи підсмажити на сухій сковороді. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min