Печиво сметанне - Image

Печиво сметанне

Number of servings: 8Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Існує величезна кількість варіантів домашнього пісочного печива, проте досвідчені господині в один голос підтвердять: немає нічого смачнішого, простішого і швидшого, ніж ніжні сметанні печенюшки. Незаперечні переваги печива, приготованого на сметані, в тому, що з доступного набору звичайних продуктів воно виходить дивовижно ніжним, м'яким і розсипчастим. Ніяких премудростей і за якісь п'ятнадцять хвилин буде готове прекрасне частування до чаю. З таким невигадливим рецептом впораються навіть Ваші діти. Але тут не обійтися без одного важливого моменту: якість сметани. Чим вона жирніше і свіжіше, тим ніжніше виходить печиво. Тому не економте на цьому інгредієнті, краще всього використовувати домашню сметану.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

300 г.

KhMZ Sour Cream 20%

350 г.

Homemade Butter

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

150 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Preparation steps

01

Борошно просіяти, додати сметану і розм'якшене масло. Довести тісто до однорідної консистенції. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у холодильник.

02

Яйце збити. Дістати тісто, розкачати в пласт і вирізати печиво. Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером, викласти печиво, змастити яйцем і посипати цукром. Випікати печиво близько 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min