
Печиво по-шведськи
Запропоноване печиво - традиційна випічка шведської кухні. Це печиво готують у Швеції на Різдво. До слова, випічка - мабуть, найсмачніше у шведській кухні. Приготувати таку випічку зовсім нескладно. Набір інгредієнтів самий звичайний. На першому етапі приготування в просіяне борошно додають кардамон. Цю пряність дуже часто додають в кондитерські вироби. Пікантність, гострота, пекучість, легкий лимонний відтінок - властивості кардамону, які в цьому рецепті дуже доречні. Ця спеція придасть печиву по-шведськи потрібний ступінь пекучості. Головне, як і завжди з пекучими спеціями, не перестарайтеся з кількістю кардамону, дотримуйтеся зазначених у рецепті пропорцій.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
350 г.
Eco Cardamom 6g
10 г.
Homemade Butter
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Lemon
20 г.
Preparation steps
01
Борошно просіяти, додати кардамон і сіль. Лимон помити, зняти з нього цедру. Розм'якшене (не розтоплене) масло збити з цукром (150 грам) до пишного стану. Додати яйце, цедру і ще раз збити.
02
Додати масляну суміш у борошно з кардамоном і замішати тісто. Розділити тісто на кілька частин і скачати його в «ковбаски». Загорнути ковбаски в харчову плівку і покласти тісто в холодильник на 2 години.
03
Духовку розігріти до 160°C. Дістати тісто, обкатати в цукрі (100 грамах). Нарізати тісто на кружечки (близько 1 см завтовшки). Покласти печиво на деко, застелене пергаментним папером, поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores