Холодний буряковий суп (свекольник) - Image

Холодний буряковий суп (свекольник)

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Незважаючи на те, що для українців використання буряка під час приготування супів є дещо дивним та незвичайним, не варто нехтувати такою можливістю, щодо їх споживання. Напевно ви скажете, що цей овоч краще смакує у складі звичайного борщу, але це не так, оскільки холодний супчик з його використанням є не лише надзвичайно смачним, а невимовно легким. Ним можна смакувати як вранці, так і під час обіду, коли рівень спеки досягає свого піку і так хочеться чогось прохолодного. Крім того, буряк повинен завжди бути присутнім в нашому раціоні, адже він містить цілий букет цілющих мінералів та масу вітамінів. Він включає велику кількість каротину, заліза та сахарози. Тому, якщо ви піклуєтесь про своє здоров'я та здоров'я своїх близьких, смакуйте холодний буряковий супчик із задоволенням.

Ingredients for the recipe

Beetroot
8.90 - 15.00

Beetroot

per 1 kg

Ingredients

Beetroot

2 шт

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

4 шт

Cucumber

2 шт

Zarog Kefir 2.5% 870g

1 л

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Preparation steps

01

Запечений або відварений буряк натерти на тертці.

02

2 відварених яйця і огірки нарізати кубиками, подрібнити зелень.

03

Додати сіль, перець і залити кефіром.

04

Прикрасити половинкою яйця і зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min