
Шашлик із курки
Хто не захоче посмакувати смачненьким курячим шашличком влітку, коли так приємно посидіти на природі в колі рідних та друзів. Ви тільки уявіть, яку насолоду надасть вам приготування такої страви на свіжому повітрі, коли апетит з'являється за лічені хвилини. Поєднання дивовижно легкого курячого м'яса, що завжди славилось своїм неперевершеним витонченим смаком, та томатного соусу, який надасть йому м'якості та соковитості, виведе вас на ще одну кулінарну сходинку. Приправивши ці всі компоненти духмяним перцем та різноманітними приправами, ви отримаєте кулінарний шедевр, який буде розлітатись серед рідних та друзів з колосальною швидкістю. Крім того, такий шашлик не змусить вас замислюватися над важкістю перетравлення його організмом та надлишковими калоріями, адже, як відомо, на природі сумно не буває, тому ви з легкістю витратите їх.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
4 кг.
Auchan Provence Tomato Sauce 300g
1 банка
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
1 велика упаковка
Metro Chef for chicken spices 800g
за смаком
Vinegar 9% 1l
50 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2-3 ст.л
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Liubystok Whole Bay Leaf 10g
за смаком
Preparation steps
01
Курку порізати на порційні шматки. Всі інгредієнти маринаду змішати і добре намастити ним курку.
02
Найкраще замочувати на ніч, але і через годину вже буде непогано.
03
Цибулю порізати кільцями, скласти в літрову банку, залити на 3/4 оцтом, решту - водою, покласти лавровий лист, сіль, чорний перець і закрити кришкою.
04
Перед смаженням маринад з курки і з цибулі з'єднати і поливати шашлик під час приготування.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores