
Сирний пиріг зі сливами
Сир з фруктами безпрограшний варіант для будь-яких десертів, а особливо пирогів. Крім прекрасного смакового поєднання, воно також дуже корисне. Хоча в народі й існує думка, що десерти – це висококалорійні і не корисні страви, але про такого роду випічку її можна з упевненістю спростувати. Адже сир допомагає збагатити пиріг кальцієм і білком, а фрукти, звісно, безліччю вітамінів. Калорійність можна зменшити взявши нежирний сир. Якщо ж ви хочете поекспериментувати, то в цьому пирозі майже будь-які експерименти будуть вдалі. Додавайте сезонні фрукти, різні горіхи та спеції (корицю, мускатний горіх, ваніль, гвоздику) і шукайте свій ідеальний смак!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
160 г
Dobryk Baking Powder
5 г
Homemade Butter
100 г
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Cottage Cheese 9%
250 г
Dark Plum
200 г
Top Grade Wheat Flour
300 г
Preparation steps
01
Розм'якшене вершкове масло збити з цукром, потім додати розпушувач і борошно (повинні вийти борошняні крихти). Яйця з 100 грамами цукру збити міксером до стану піни. Сир протерти через сито. Додати сир до яєчної суміші і збити в однорідну пухку масу.
02
Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Духовку розігріти до 180 градусів. Форму для випікання змастити вершковим маслом і висипати половину крихт. Рівномірно на крихти викласти сир, потім сливи, трохи їх вдавлюючи, і зверху висипати другу половину крихт. Поставити форму в розігріту духовку і випікати близько 35-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores