
Кольорова капуста в клярі
Суцвіття кольорової капусти називають в Англії кращими в світі квітами. І не дивно: вона низькокалорійна, дієтична і дуже корисна. Тільки уявіть, необхідних для нашого імунітету вітаміну С і для зору вітаміну А в «кучерявій» міститься в рази більше, ніж у лимоні. Тепер Ви знаєте, чим лікувати застуду в холодний зимовий вечір. Крім перерахованих достоїнств, кольорова капуста виводить холестерин, а також зміцнює судини. І найголовніше – страви, у складі яких присутня ця середземноморська овочева культура, легко і швидко засвоюються організмом. На цій позитивній ноті поспішаємо поділитися з Вами рецептом кольорової капусти в клярі. Хрустка скоринка чудово доповнює ніжний смак капусти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
400 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
4 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Капусту помити і розібрати на суцвіття. Потім відварити до напівготовності в підсоленій воді.
02
Молоко збити з яйцями. Додати до молочно-яєчної суміші просіяне борошно.
03
Занурювати суцвіття капусти в кляр і викладати на розігріту сковороду (додаючи олію). Смажити по 1 хвилині з кожної сторони.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores