
Яблука в карамелі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
180 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
400 г.
Auchan Sesame Oil 240ml
35 г.
Granulated Sugar
175 г.
Sesame
20 г.
Akvulya Still Water 2l
2 ст. л.
Preparation steps
01
Для початку необхідно приготувати кляр. Змішати борошно (130 г.), яйце і холодну воду, добре вимісити.
02
Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину, нарізати уздовж на скибочки і обваляти в борошні, яке залишилось.
03
Опустити кожен шматочок у кляр, щоб він покрив кожну скибочку. Обсмажити яблука до золотистого кольору в гарячому фритюрі при температурі 190°C протягом 10 хвилин.
04
Далі дістати яблука і викласти на серветку, дати стекти зайвій олії.
05
У сковороді нагріти на середньому вогні кунжутну олію.
06
Додати цукор і постійно помішувати, довести суміш до стану карамелі. Як тільки цукор стане золотистого кольору, зменшити вогонь до мінімуму і через 3 хвилини зняти сковорідку з вогню. Додати кунжут і добре перемішати.
07
Обсмажені в клярі яблука змішати з приготованою карамеллю.
08
Подавати відразу ж після приготування. Перед вживанням вмочити кожну скибочку яблука в крижану воду - це злегка остудить карамель, зробить її більш крихкою, і вона не буде прилипати до зубів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)