Булочки-спіральки - Image

Булочки-спіральки

Number of servings: 12Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Домашня випічка - це відмінна сфера, щоб проявити свою фантазію та вміння. Сьогодні ми з вами будемо вчитися готувати булочки-спіральки. Всі борошняні вироби мають високу калорійність. Тому вони відмінно підійдуть для ситного сніданку і добре доповняться чаєм або кавою. Немає, мабуть, сім'ї, в якій не любили б смачних печених пиріжків або булочок. Булочки-спіральки, приготовані за нашим рецептом відразу припадуть до душі і смаку вашим домочадцям. У наш час існує величезний вибір випічки, але вас, як вмілу господиню не повинно це спокушати. Ви повинні самі проявити фантазію і створити щось своє за допомогою, звичайно, таких професіоналів, як ми.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

20 г.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

7 г.

Salt Egypt

7 г.

Top Grade Wheat Flour

450 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

225 мл.

Homemade Butter

40 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Preparation steps

01

Вершкове масло з молоком розтопити на водяній бані. Змішати просіяне борошно, дріжджі, цукор і сіль. Додати борошняну суміш в молочну.

02

Довести тісто до однорідної консистенції. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у тепле місце. Нарізати тісто на 12 частин і скачати з кожного спіраль.

03

Духовку розігріти до 190°C. Яйце з водою збити і змастити ним булочки. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки, поставити в духовку і випікати близько 25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min