
Бонський суп
Боннський суп - це чудове, дієтичне, гаряче перше блюдо. Ніжний, ароматний і в міру пряний суп, який творить чудеса! Секрет цього супу в калоріях: одна порція такого супу містить всього 35 калорій. Боннський суп останнім часом вважається однією з найбільш безпечних тижневих дієт. Причини цьому дві: висока поживність і відсутність необхідності голодувати. Ця страва містить майже повний набір необхідних для життєдіяльності мікроелементів. Крім того, боннський суп показаний при авітамінозі дуже повним людям, страждаючим розладом функції печінки і жовчного міхура, цукровим діабетом, атеросклерозом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
White Cabbage
1/2 шт.
Packed Onion from 3kg
6 шт.
Pink Tomato in Packing
500 г.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
300 г.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
150 г.
Parsley 70g
1 пучок
Akvulya Still Water 2l
4 л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Дрібно покришити всі овочі, залити водою.
02
Довести до кипіння, кип'ятити 10 хвилин.
03
Посолити, вогонь зменшити і проварити овочі 30 хвилин. Додати зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)